• Kenmerken:
  • Massage op comfort massagetafel of zittend op stoel
  • Metamorfose massage in verbinding met het universele licht.
  • Voetenbad voorafgaand aan massage
  • Massage van de reflexzone van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd
  • Duur: 60 minuten
  • Prijs: 75 euro

Uit licht geboren

 

Je bent uit de bron van licht en liefde geboren en aan het einde van jouw leven hier op aarde keert je ziel weer terug naar deze oorspronkelijke bron.

De eerste dagen van jouw leven ben je gender neutraal, zowel man als vrouw. Pas na ongeveer een week begin zich je geslacht te ontwikkelen, mannelijk of vrouwelijk. 

Als je drie maanden oud bent treedt de ziel in in jouw lichaam. Vanaf dan ontwikkel je jouw bewustzijn en persoonlijkheid, wie jij bent.

Je groeit als embryo en je krijgt in deze tijd al veel mee van jouw ouders en je omgeving. Deze indrukken en gevoelens sla je op in jouw wervelkolom.

Gedrag, gevoelens en emoties op volwassen leeftijd zijn dikwijls te herleiden naar gebeurtenissen in de tijd die je als groeiend embryo  in jouw moeder's buik hebt doorgebracht. 

In deze massage masseer ik jouw voeten, handen en hoofd en dan met name die gebieden ervan (de reflexzones) die direct in verbinding staan met jouw wervelkolom. Uiteraard nodig ik je hierbij uit in het universele licht zodat dit met jou meekijkt.

Met behulp van deze massage kun je helderheid krijgen over bepaalde gedachten, emoties, gedragingen, gevoelens en angsten die je niet zo een, twee, drie kunt verklaren.  Er kunnen zich diepgaande veranderingen voordoen en er ontstaat ruimte voor jezelf om jezelf te helen.

Het eeuwige licht is een onmetelijke bron van verruimd bewustzijn. Het kijkt met je mee en zal je op de juiste tijd laten weten... Het zal je helderheid geven, daar mag je op vertrouwen.

E-mail verzonden