Helen

Wat is helen?

Helen betekent: beter maken, redden, genezen, gezond en heel maken. 

Genezing (en gezondheid) is een proces van heel worden, van herinneren wie je bent.

Belangrijk is dat je in verbinding komt met je authentieke zelf, met je essentie: Wie ben je?  Wat is jouw levensmissie hier op aarde?

Hoe werkt helen?

Helen werkt met energie. Alles bestaat uit energie, zo ook ons lichaam.

Ieder mens bezit van nature het vermogen om zichzelf te helen. Ons lichaam kan veel zelf herstellen. Denk maar aan een eenvoudig wondje dat al snel weer dichtgroeit of aan hoe opgelucht je je kunt voelen na een flinke huilbui.

Met ziekte wil ons lichaam ons laten zien dat er een proces gaande is (geweest) dat niet klopt. 

Negatieve gedachten, een verkeerde leefstijl, maar ook heftige emotionele gebeurtenissen  kunnen onze gezondheid  onbewust schaden. Uiteraard kunnen ook gebeurtenissen en invloeden van buitenaf onze energiebalans verstoren.

Ga met je klacht altijd op tijd naar je huisarts of specialist! Helen is bedoeld als aanvulling op de reguliere geneeskunde , niet als vervanging ervan! Het is dus geen kwestie van of/of maar van en/en. Jouw gezondheid staat altijd voorop!

Als onze energiebalans verzwakt of verstoord raakt, dan krijgen we lichamelijke klachten en worden we na verloop van tijd ziek

In een energetisch  helen sessie werk ik op de verschillende energielagen van jouw lichaam. Ik kan deze op verschillende niveau's repareren volgens de befaamde technieken van Barbara Brennan.

Bij het spiritueel helen werken we met verschillende thema's. Zo werk je toe naar een nieuw bewustzijn en bereidt je je voor op het leven in de nieuwe dimensie.

Meer informatie over de verschillende soorten van helen die ik geef, vind je op de bijbehorende pagina's.

E-mail verzonden