Praktijk adres:

Blauwe Hand Massage & Lichtwerk
Professor Lorentzlaan 95

3707 HB Zeist


Openingstijden:

Ma t/m Vrij van 10.00 - 18.00 uur

Ik werk alléén op afspraak

Bedrijfsgegevens:
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. KVK nummer: 71292837

Bankrekeningnummer:

NL09TRIO0338947655 ten name van Blauwe Hand Massage te Zeist

Blauwe Hand Massage & Lichtwerk is geregistreerd als zorgaanbieder bij het C.A.T. Collectief. 

Als C.A.T. masseur/therapeut ben ik aangesloten bij de geschillencommissie G.A.T. waarmee ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg wordt gesteld.

Blauwe Hand Massage & lichtwerk is ook aangesloten bij het Netwerk Massage bij kanker en het Holos netwerk.


Mijn praktijkruimte bevindt zich aan de achterzijde van het woonhuis op de begane grond en is ook voor rolstoelgebruikers goed toegankelijk. Je komt gemakkelijk bij de ingang via de oprit aan de zijde van de Lindenlaan.

Parkeren op de oprit is toegestaan en voor eigen risico. Je kunt ook parkeren langs de Professor Lorentzlaan in de parkeerhavens.

Er stoppen bussen bij het Diakonessen ziekenhuis. Het is vandaar nog 2 minuten lopen naar mijn massagepraktijk. Het is ook mogelijk om vanaf het Zeister busstation rechtstreeks naar mijn massageruimte te lopen. Je bent dan zo'n 10 minuten onderweg.

Privacyverklaring:

Blauwe Hand Massage & lichtwerk respecteert jouw privacy volgens de privacywetgeving. Als nieuwe cliënt ontvang je een privacyverklaring die wij gezamenlijk ondertekenen.

Ik werk volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Overeenkomstig deze verordening hou ik een cliëntdossier van jou bij.

Algemene voorwaarden:

Blauwe Hand Massage & lichtwerk hanteert eigen Algemene Voorwaarden. Als nieuwe cliënt ontvang je hiervan altijd een exemplaar bij je eerste factuur.

E-mail verzonden