Ik ben aangesloten bij het Holos Netwerk

 

Afspraak maken

Zo maak je een afspraak:

Bel, Sms of WhatsApp naar 0642510352

Kun je me niet bereiken, stuur dan een e-mail naar blauwehandmassage@xs4all.nl

Betaling:

Je kunt contant betalen of het verschuldigde bedrag overmaken naar NL09TRIO0338947655 ten name van Blauwe Hand Massage, in Zeist                             Je ontvangt een kwitantie (indien gewenst)

Afspraak wijzigen of annuleren:

Je kunt een gemaakte afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen. We maken dan een nieuwe afspraak. Bij minder dan 24 uur van tevoren breng ik je het volledige bedrag in rekening. Wil je de afspraak annuleren dan kan dit ook kosteloos tot 24 uur van tevoren.

Doorverwijzing:

Het kan soms nodig zijn dat ik je, om medische redenen, eerst naar je huisarts stuur. Deze kan dan beoordelen of je een (licht)massage mag ontvangen. Is dit het geval, dan kun je uiteraard een nieuwe afspraak maken. 

Ik adviseer je om bij onbekende klachten, voorafgaand aan een massage of helende sessie, altijd eerst een medische diagnose te laten stellen door je huisarts of specialist!

Een massage, energetische of spirituele helende sessie is bedoeld als een mogelijke aanvulling op de reguliere geneeskunde en niet als een vervanging ervan! Neem geen onverantwoorde risico's!

E-mail verzonden